Proces začlenění aplikace Shelly Smart Control

Tato příručka Vám ukáže, jak zahrnout dveře/okno Shelly BLU do aplikace Shelly Smart Control. Budete potřebovat zařízení Shelly Plus nebo Pro, která budou fungovat jako brány pro Váš senzor.


Krok 1: Ujistěte se, že je v telefonu povoleno Bluetooth a aplikace Shelly Smart Control má oprávnění jej používat.



Krok 2: Na domovské obrazovce aplikace Shelly Smart Control klepněte na ikonu + v pravém dolním rohu a poté na Přidat nové zařízení.


Krok 3: Vyberte Přidat přes Bluetooth


Krok 4: Jednou klikněte na dveře/okno Shelly BLU a zobrazí se v seznamu zařízení. Pokud máte k zahrnutí více než jedny dveře/okno Shelly BLU, spojte jejich dvě části dohromady tak, aby představovaly zavřené dveře. Štítek „otevřeno“ zmizí.


Krok 5: Postupujte podle pokynů na obrazovce. Aplikace vás vyzve ke stisknutí tlačítka na dveřích/oknech Shelly BLU!


Krok 6: Pojmenujte své zařízení a vyberte nebo nahrajte obrázek.


Krok 7: Vyberte zařízení Plus nebo Pro, která budou fungovat jako brány BLE. Zobrazí se seznam všech vašich kompatibilních zařízení. Při použití zachytí signál ze senzoru a fungují jako brána mezi Shelly BLU Door/Window a Shelly Smart Control. Pokud zde některá ze svých zařízení Plus nebo Pro nevidíte, možná budete muset bránu Bluetooth povolit ručně. Chcete-li to provést, přejděte na každé zařízení Plus nebo Pro v aplikaci, klikněte na ikonu ?, poté vyberte Bluetooth a zaškrtněte políčka Povolit Bluetooth a Povolit bránu Bluetooth. Doporučujeme mít v každé místnosti alespoň jednu bránu BLE.


Krok 8: Zahrňte senzor do stávající místnosti a poté uložte změny. Vaše tlačítko je nyní úspěšně přidáno do aplikace a najdete jej v určené místnosti.