Co je to AC Cloud Control?

AC Cloud Control je uživatelsky přívětivé řešení, které umožňuje ovládat jakoukoli klimatizační jednotku nebo tepelné čerpadlo pomocí chytrého telefonu (iPhone, iPad, iPod nebo jakékoli zařízení se systémem Android) a prostřednictvím webového rozhraní. Kompatibilitu s vaší klimatizací, tepelným čerpadlem nebo jednotkou vzduch-voda zjistíte v seznamu kompatibility.

Mohu aplikaci AC Cloud Control používat s jakýmkoli mobilním zařízením?

Ano, aplikace AC Cloud Control je k dispozici pro iPhone, iPad, iPod a další zařízení s operačním systémem Android.

V případě, že váš telefon není vybaven operačním systémem iOS nebo Android, můžete vždy přistupovat k webovému ovládacímu panelu pomocí libovolného webového prohlížeče v telefonu

Co potřebuji k používání řešení AC Cloud Control?

K používání řešení AC Cloud jsou zapotřebí následující prvky:

  • Zařízení AC Cloud Control.
  • Váš chytrý telefon, tablet nebo počítač pro ovládání jednotky HVAC. Ujistěte se, že toto zařízení má přístup k internetu.
  • Internetové připojení v budově, kde je klimatizace, tepelné čerpadlo nebo jednotka vzduch-voda nainstalována.
  • Pro jistotu vaše kompatibilní klimatizace, tepelné čerpadlo nebo jednotka vzduch-voda.

Potřebuji k používání funkce AC Cloud Control připojení k internetu?

Ano. AC Cloud Control je cloudové řešení a jako každý jiný cloudový systém vyžaduje připojení k internetu. Internet je vyžadován v:

  • Chytrý telefon, tablet nebo budova, ve které se nachází koncový uživatel.
  • V budově (dům/továrna/kancelář...), kde jsou umístěna zařízení AC Cloud Control.

Instalace zařízení:

  • Každé zařízení se instaluje jiným způsobem, proto postupujte podle dokumentu Instalační příručka vašeho zařízení. Příručky najdete na stránce výrobce.
  • Konfigurace sítě WiFi: V případě, že je zařízení připojeno k síti WiFi, je třeba provést konfiguraci sítě WiFi. Spárujte zařízení s domácí sítí WiFi, aby zařízení mohlo přistupovat ke cloudové službě AC Cloud Control na internetu.
  • Registrace zařízení. Vytvořte si účet AC Cloud Control v naší cloudové službě AC Cloud Control, pokud jej ještě nemáte, a přiřaďte k tomuto účtu své fyzické zařízení, abyste mohli sledovat a ovládat parametry klimatizace ve své instalaci.
  • *Konfigurace infračerveného ovladače - pouze univerzální ovladač* V případě použití univerzálního ovladače musí být v zařízení nakonfigurován infračervený dálkový ovladač pro ovládání vaší klimatizační jednotky.

Ovládání AC Cloud Control pomocí hlasových asistentů

Integrace systému AC Cloud Control se službou Google umožňuje hlasové ovládání systému klimatizace pomocí libovolného zařízení kompatibilního se službou Google Assistant.
Dovednost AC Cloud Control vám umožní ovládat klimatizační jednotky pomocí hlasových příkazů pomocí libovolného zařízení kompatibilního s Alexou.
Kompatibilita aplikace AC Cloud Control se Siri Shortcuts umožňuje nastavit určité akce pro ovládání klimatizační jednotky z hlasového systému společnosti Apple, Siri.

Co umí vaše AC Cloud Control s IFTTT?

IFTTT umožňuje propojit AC Cloud Control s dalšími zařízeními a aplikacemi a rozšířit jejich provoz o systém klimatizace nebo tepelného čerpadla.

Na stránce IFTTT najdete více informací o tomto ovládání a nekonečných možnostech. Připojte se k IFTTT.

Externí odkazy